Jessica Biel uit haar liefde voor Justin Timberlake in zoete video

"Ik ben je nummer 1 fan"

jessica-biel-justin-timberlake-samen
Todd Williamson/NBCGetty Images

Een powerkoppel in de categorie twee-celebrities-die-elkaar-helemaal-gevonden-hebben: Jessica Biel en Justin Timberlake. Die laatste is bijna klaar met zijn Man of the Woods-tournee. Reden genoeg voor zijn vrouw Jessica om hem te vertellen hoe trots ze op hem is. Dat doet ze in een zoete video op Instagram.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

"Hey Tennessee jongen, ik moet stil zijn omdat je in de ruimte hiernaast bent," begint de actrice. "Vanavond is je laatste Man of the Woods-show en ik wil zeggen dat ik zo trots op je ben, maar dat voelt als het understatement van de eeuw en dan lijkt het alsof ik ook een aandeel heb in wat jij het afgelopen anderhalf jaar hebt gedaan."

"Ik heb zo veel ontzag voor wat jij iedere avond doet, om je daar op het podium helemaal in je element te zien terwijl je doet waar je voor bent geboren. Je inspireert mij, je inspireert Silas en iedereen om je heen. Al je fans, vrienden en familie. En dat doe je door zo hard en met zo veel passie te werken. Ik ben je nummer 1 fan, ik hou van je," besluit Jessica.

Relatie
Justin en Jessica zijn zeven jaar getrouwd, maar ontmoetten elkaar voor het eerst in 2007 tijdens de Golden Globes. Ze hebben samen één zoon: Silas. Hij werd geboren in 2015.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs