Zoveel verdienen de Kardashians minimaal per gesponsorde Instagrampost

Kris Jenner doet een (financieel) boekje open

kris-jenner-kylie-kendall-kim-kardashian
Dimitrios KambourisGetty Images

Het moge duidelijk zijn dat de Kardashian-Jenners dagelijks behoorlijk wat centen binnen harken. Ze verdienen aan hun realityserie, beautybedrijven én Instagramaccounts.

De influencers gaan nog wel eens een samenwerking aan met een bedrijf en plaatsen dan een gesponsorde post of Stories online. Benieuwd hoeveel geld ze daarvoor krijgen? Mom boss Kris Jenner geeft antwoord.

Family business

Het Amerikaanse CBS News sprak Kris Jenner over het imperium van haar en haar dochters. Hier vertelt ze dat haar dochters een vast bedrag voor een gesponsorde Instagrampost vragen.

Ka-tjing
Kris wil niet onthullen wat het precieze getal is, maar laat wel weten dat het “zeker uit zes cijfers” bestaat. Oftewel: Kim, Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie krijgen minstens 100.000 dollar voor één Instagrampost. Just let that sink in.

Prijzen schema
“Mijn dochters krijgen constant aanbiedingen om iets voor een bedrijf of merk te posten op social media,” aldus Kris. “Ze hebben een vaste prijs voor een post, voor een Story en voor Facebook. Daar hebben ze een schema voor.”

More is more
De prijs gaat omhoog als het gaat om een “farmaceutisch product en als het iets is dat je moet drinken, slikken of op je lichaam moet doen.” Ter vergelijking: Kendall Jenner kreeg naar verluidt 250.000 dollar (dat is ruim 221.000 euro) voor een Instagrampost tijdens het geflopte Fyre Festival.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs