Is dit het bewijs dat Morgan nu een relatie heeft met Milou?

Juice, gossip en printscreens

Rodanya-morgan-temptation-Island
Temptation Island

We kunnen wel zeggen dat dit een van de bijzonderste seizoenen van Temptation Island ooit is. Op het eiland is absoluut geen sprake van 'Timtation'-taferelen en gebeurt er niet veel spannends. Maar sinds de koppels weer thuis zijn, is er drama in overvloed. Deze keer gaat het over Morgan, Rodanya én Milou.

Relatie
Eerder kregen we van Roger en Laura te horen dat ze uit elkaar zijn. Maar de tweede break-up lijkt nu ook een feit. Het meestal goed geïnformeerde Instagramaccount Team Tempa vertelt in een post dat Rodanya en Morgan het laatste kampvuur hebben overleefd, maar dat het hierna toch is mis gelopen. In dezelfde post zegt Sidney dat Morgan losse handjes heeft - wat natuurlijk een erg heftige beschuldiging is. Rodanya lijkt het verhaal van Sidney te bevestigen door zijn video op haar Insta Stories te delen met twee spierbal-emoji's.

Milou
Als je dacht dat dit het was: nope. Er wordt nu zelfs gesuggereerd dat Morgan een relatie heeft met Milou. Volg je het nog? Ook dit speelt zich af op Instagram. Een volger van de website Beautify stuurt een printscreen van Rodanya's account. Onder één van haar foto's reageert een volger: "Hoe voelt het om Morgan kwijt te zijn aan Milou?" waarop Rodanya antwoordt: "Wens d'r sterkte." De reactie is inmiddels verwijderd.

Wat is waar? Hopelijk krijgen we daar snel antwoord op van de (ex-)koppels..

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs