Kim Kardashian reageert op kritiek over studie rechten

"Het is nooit te laat om je dromen te volgen."

Kim-Kardashian-strafrechtadvocaat
ChesnotGetty Images

Vorige week schreven we over de carrièreswitch van Kim Kardashian West. De realityster wil strafrechtadvocaat worden, maar kreeg hier de afgelopen dagen veel kritiek op. De realityster reageert via Instagram op alle ophef.

Post
Op een nieuwe Insta foto zien we dat Kim druk bezig is met haar studie. In het uitgebreide onderschrift vertelt ze hoe serieus ze dit neemt: "Vorig jaar heb ik me ingeschreven om rechten te studeren bij de California State Bar. Dat houdt in dat ik de komende vier jaar minimaal achttien uur per week werk bij een advocatenkantoor en daarnaast ook schriftelijke en multiple choice testen moet doen."

Kritiek
Ondanks dat de 38-jarige Amerikaan zo hard werkt, krijgt ze veel kritiek van haar volgers: "Ik heb comments gelezen van mensen die zeggen dat ik dankzij mijn positie of mijn geld dit kan bereiken. Iemand zei zelfs dat ik me met mijn eigen zaken moest bemoeien. Ik wil dat mensen begrijpen dat er niets is dat het najagen van je dromen zou moeten belemmeren, of het bereiken van nieuwe doelen. Je kan van iets je eigen zaken maken, net zoals ik deed."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Moeder
Kim is de moeder van Saint, North en Chicago, heeft een drukke baan én studeert daar nu naast: "Mijn weekenden breng ik door zonder mijn kinderen, omdat ik lees en studeer. Overdag werk ik en 's avonds breng ik mijn kinderen naar bed om daarna weer verder te leren. Het is soms erg veel, waardoor ik me afvraag of ik het nog volhoud. Dan krijg ik een peptalk van de mensen die mij steunen. Ik heb mijn telefoonnummer veranderd en mij losgekoppeld van iedereen, omdat ik mij inzet om een van mijn dromen te volgen. Het is nooit te laat om je dromen te volgen. Wens me succes."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs