Temptation Island's Milou en Rodanya ruziën uitgebreid op Instagram

Het loopt behoorlijk uit de hand

milou-rodanya-temptation-island-ruzie
Instagram

Hoe weinig drama er dit seizoen in het programma zelf is, zo veel drama is er ná de opnames van Temptation Island. Eerder bleek dat Laura en Roger uit elkaar zijn. Gisteren werd bekend dat ook Morgan en Rodanya geen relatie meer hebben.

Daar komen de geruchten dat Milou het nieuwe liefje van Morgan is nog eens bij. Of dit nu waar is of niet, tussen Milou en Rodanya is er in ieder geval veel kwaad bloed. De twee ruziën in het openbaar via Instagram.

Screenshot
Milou deelt als eerste een WhatsApp-gesprek van haar en Rodanya. Rodanya beschuldigt Milou ervan samen met Morgan te hebben geslapen.

temptation-island-milou-rodanya-ruzie-instagram
Instagram

Je zou schrikken
Rodanya zelf deelt vervolgens een deel uit een eerder WhatsApp-gesprek tussen de twee. In de screenshot schrijft Milou: "Gelukkig weet ik (en weet Morgan) wat er wel of niet is gebeurd. En wat Heikki betreft ken je de situatie niet. Ik denk dat als je alles zou weten.. je dan zou schrikken."

temptation-island-screenshot-whatsapp-gesprek-milou-rodanya
Instagram

Serieuze onderwerpen
Rodanya heeft het in de gesprekken over 'leugens', 'zelfmoordpogingen' en 'een miskraam'. Behoorlijk heftige onderwerpen om zomaar in het rond te gooien. Wat er precies aan de hand is tussen de Temptation-deelnemers weten we niet. Maar dat het uit de hand loopt, is zeker.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs