Zijn Donny Roelvink en Amijé van der Laan nog samen?

Donny geeft antwoord

Heeft Donny Roelvink nog een relatie met Amijé van der Laan of is het over tussen de twee? Veel fans wisten het écht niet meer en er werd veel gespeculeerd. In het YouTube-programma 'Draaien met Nina' van Nina Warink geeft de Roelvink voor eens en voor altijd antwoord.

Break-up
Het stel deed vorig jaar nog mee aan Temptation Island VIPS. Donny kreeg het lastig door verleider Danique Hogguer, maar uiteindelijk overleefde het stel het programma. Toch vinden volgers het lijken alsof de twee niet meer samen zijn. Op Instagram staan bijna geen foto's en het stel wordt nooit samen gespot. Ook bracht Donny recent het liedje Spijt Schat uit, waarin hij intiem is met een andere vrouw. Maar niks van de roddels is waar. Volgens Donny zijn ze nog bij elkaar en heeft de afwezigheid een hele logische reden: Amijé is op reis.

Vraag en antwoord
Dit vertelt de realityster in de nieuwe video van Nina. Hierin stellen de twee elkaar juicy vragen. Óf ze moeten die beantwoorden, óf ze moeten iets smerigs eten. Met de vraag over zijn relatiestatus had Donny weinig moeite, hij vertelde openlijk dat het nog aan was, maar dat Amijié twee en een halve maand maand weg is. Hoeveel geld het stel voor Temptation heeft gekregen, bleef dan jammer genoeg wél geheim.

Benieuwd naar de hele video? Bekijk Draaien met Nina hieronder:

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs