Meghan Markle schreef jaren geleden al over haar visie op prinses zijn

Nog vóórdat ze prins Harry had ontmoet

meghan-markle-prins-harry-bruiloft
WPA PoolGetty Images

We kennen Meghan Markle inmiddels allemaal als Hare Majesteit de Hertogin van Sussex. Of nou ja, misschien eerder als de vrouw van Prins Harry. Maar voordat ze een royal was, schreef ze voor haar lifestyle blog The Tig.

Inmiddels is de blog verwijderd, maar dat betekent niet dat er niet af en toe een oude blogpost opduikt. In de recente vondst reflecteert Meghan op prinses zijn. Ze noemt haar toekomstige schoonzus Kate Middleton zelfs in de tekst.

Prinses van Kracht
“Kleine meisjes dromen ervan om prinses te zijn. Ik vond She-Ra, de Prinses van Kracht, helemaal geweldig,” vertelt Meghan. She-Ra is een actieheldin in de tekenfilmreeks She-Ra: Princess of Power uit de jaren '80.

Alle ophef
Meghan gaat verder: “Volwassen vrouwen behouden deze kinderdroom. Kijk maar na alle ophef rondom de koninklijke bruiloft en de eindeloze conversatie over Prinses Kate.” Tja, Meghan kon ook niet weten dat zij uiteindelijk ook een prinses zou worden, haar eigen koninklijke bruiloft zou hebben en moeder zou worden van een erfgenaam van het Britse koningshuis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs