Ronnie Flex en Famke Louise zijn uit elkaar

Niet slechts speculaties deze keer, het nieuws komt van Ronnie Flex zelf

De relatie van Ronnie Flex en Famke Louise is sinds de eerste dag van hun verkering een veelbesproken onderwerp, maar er staat nu toch echt een punt achter het verhaal. De twee zijn uit elkaar. We horen je denken: die geruchten hebben we vaker gehoord, maar nee, deze keer komt het nieuws van Ronnie Flex zelf.

Instagram-post
De rapper plaatste een foto van een verwijderde post op Instagram met de tekst: "Durfde dit net niet te posten, dus ik had het weer verwijderd, maarja ik moet wel.” Deze post heeft hij uiteindelijk toch ook weer verwijderd, dus er valt nog niet met honderd procent zekerheid te zeggen dat het over en uit is. Wel is er uiteraard al menig screenshot gemaakt.

Liefdesverdriet
In het bericht wordt duidelijk dat Ronnie het moeilijk heeft met de breuk. "Als ik niks zeg ga ik nog gekker worden, omdat niemand dan rekening kan houden en dat bespaart me wat ongemakkelijke gesprekken en shit... in ieder geval ik ben single, ik ben alleen.”

De 27e verjaardag van Ronnie gaat dan ook in de boeken als verdrietigste ooit. "Dat maakt het wel echt de kutste bday ooit, maarja is het wat is," schrijft hij verder bij de post. "En voor al die mensen die deze relatie probeerde te stoppen in het verleden... FUCK U, dit komt niet door jullie," sluit hij het bericht af. Wat de reden van de break-up is, is dus (nog?) niet bekend.

Nori
Hoewel de geruchten al een tijdje de ronde gingen, bevestigde het stel pas afgelopen december een setje te zijn. Niet veel later kreeg Flex een dochter, Nori, met iemand anders, Dj Wef.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs