Gaby Blaaser heeft nooit een relatie met Jaimy Dorenbosch gehad

Ze kon de verleiding weerstaan

View this post on Instagram

Hello Monday🙋🏼‍♀️

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on

Hebben Gaby Blaaser en Jaimy Dorenbosch nu wel of geen relatie? Na heel veel foto's, Instagram-stories en roddels wisten fans het echt niet meer. Nu is de 32-jarige actrice voor eens en voor altijd duidelijk over haar relatiestatus aan 6 Inside.

Gezellig
Eerder schreef Temptation Island-verleider Jaimy op zijn Instagram dat de twee het 'heel leuk' samen hebben. Later noemde hij haar, met een lach op zijn gezicht weliswaar, de liefde van zijn leven. Maar dat is niet het enige, want de twee zaten ook als koppel in een aantal YouTube-videos en hebben, volgens insiders, zelfs elkaars ouders ontmoet. Toch is er van een relatie helemaal geen sprake. Gaby vertelt in een interview dat ze vrijgezel is en vooral de media beweerden dat ze samen waren. Jaimy heeft nog niet gereageerd.

Break-up
Eerder had Gaby wél een relatie met dj Quintino. De twee namen eind vorig jaar een pauze. "In december hebben Gaby en Quinten in goed overleg samen besloten een time-out in hun relatie te nemen vanwege de drukke schema’s van hun carrières. Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan," liet het management van Quintino weten aan RTL Boulevard.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs