'Hailey Bieber komt met een eigen beautylijn'

Skincare, parfums en make-up

Hailey Bieber gaat Kylie Jenner en Victoria Beckham achterna. Volgens de Amerikaanse website TMZ lanceert het supermodel binnenkort een beautylijn met haar eigen make-up, skincare en parfum.

Carriere
Haar man Justin Bieber neemt een break van zijn carrière, maar Hailey doet er juist nog een schepje bovenop. Volgens de website liet Hailey afgelopen week de naam Bieber Beauty vastleggen en is ze al druk bezig met deze nieuwe business. Baldwin Beauty klinkt ook niet verkeerd, maar het 22-jarige model kiest toch voor de achternaam van haar hubby. Ook op Instagram heeft ze haar naam veranderd naar die van Justin. "Het was even wennen. Het is absoluut raar, maar het heeft wat tijd nodig," vertelde ze twee maanden geleden aan het tijdschrift Bustle.

Collega's
Hailey heeft wel wat concurrentie in de beautywereld. Naar verluidt is ook Ariana Grande bezig met haar eigen lijn. Ze zou de naam Thank U, Next vast hebben gelegd en hier een aantal beauty gerelateerde items voor willen maken. Het nieuws is door beide supersterren nog niet bevestigd. Dus wij wachten, met onze pinpas gereed, rustig af.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs