Roxeanne Hazes reageert briljant op haters

De zangeres heeft een nieuwe look

View this post on Instagram

Goedemiddag, lieve mama’s. Vandaag is het een mooie dag. Niet alleen schijnt de zon, ook mag ik eindelijk vertellen dat ik de nieuwe columnist van @vivamama_nl ben. 😱😍 Geen prietpraat en niets wordt mooier gemaakt dan het is. Verwacht geen adviezen of tips, maar ❗️REAL TALK❗️ over alles dat komt kijken bij het hebben van een baby. Jij denkt het, ik zeg het voor je. 🤭 Zie het als een ode aan jou. Hiermee geef ik je een dikke knuffel, want je doet het goed, lieve mama. En mocht je daar soms aan twijfelen, ligt vanaf morgen je dosis ‘denkbeeldige’ stickers in de winkel. Ik trap af met hoe het voor ons begon. De meest donkere periode uit ons leven. Namelijk, het krijgen van een miskraam. ❤️

A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on

Roxeanne Hazes wil nog wel eens van look veranderen. Dit keer heeft ze haar lange blonde lokken ingeruild voor een kort, pikzwart kapsel. De zangeres deelt een make-uploze selfie met haar nieuwe look op Instagram, maar krijgt daar veel negatieve reacties op.

Negtiviteit
Een greep uit de comments (die inmiddels allemaal verwijderd zijn): "Ik vind het niet mooi," "zonde van je blonde haar," "kun je vrolijker kijken a.u.b.?" Roxeanne trekt zich daar mooi he-le-maal niets van aan. In plaats daarvan deelt ze nog een geinige post waarin ze afrekent met de haters.

Felt cute
Onder de post schrijft ze: "Scrollend door comments van mensen die me liever blond, lachend of helemaal niet zien... Felt cute might delete later." Op de foto zien we een selfie in een o zo herkenbare positie: als je in bed ligt, door je Instagram feed scrollt en je front camera opeens aangaat.

Positief
Gelukkig hebben een hoop mensen ook liefdevolle dingen te zeggen over Roxeannes foto's. Vooral op de tweede post krijgt ze veel reacties. "Die rechter doet mij denken aan mijn oudere familieleden die selfies van onderen maken. Te schattig," reageert actrice Soundos El Ahmadi. Een ander reageert: "Neeee we willen jou altijd zien, blond, bruin, lachend, chagrijnig, ALTIJD! You rock!"

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs