Justin Bieber heeft een nieuw kapsel en fans vinden het fantastisch

Hailey plaatst de foto online met een lofzang aan haar man

Celebrity Sightings in New York City - August 6, 2018
James DevaneyGetty Images

Justin en Hailey Bieber, elke dag valt er wat over te vertellen. Wel happy in love? Niet? Krijgen ze een kindje? De geruchten in de wandelgangen zijn er genoeg. Wat we in ieder geval zeker weten, is dat Justin op het moment bezig is met zijn mentale gezondheid.

Hij zit niet lekker in zijn vel en werkt hard aan zijn herstel. Hailey steekt haar man een hart onder de riem via Instagram. Op die foto laat ze meteen Justins nieuwe kapsel zien. Fans vinden het een aangename verbetering ten opzichte van zijn 'I just woke up like this' look.

Nieuwe look
Hailey deelt een foto op haar Instagram van de frisse, korte coupe van haar man. Daarbij schrijft ze lieve woorden voor haar man. "Mijn liefde. Je bent een ongelooflijke man. Je maakt me een beter mens. Je maakt me gelukkiger dan ik ooit ben geweest. Waanzinnig trots op wie je bent en wie je wordt. Ik hou meer van je elke dag."

Alleen dat al zorgt voor een hoog awhh-gehalte. Dat is niet het enige waar wij - en fans - blij van worden. Justins coupe, dát is het gesprek van de dag. Kort, fris. "Hij is eindelijk van zijn bakkebaarden af," schrijft iemand. Fans denken dat Biebers look een teken is dat hij zich iets beter voelt. Laten we het hopen!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs