Het nieuwe nummer van Justin Bieber, Ariana Grande en Ed Sheeran is hier

En het is fantastisch

katy-perry-videoclip-lil-dicky-earth
Rich FuryGetty Images

Gisteren lieten we weten dat zo'n 30 celebrities hebben samengewerkt aan een nieuw nummer. De single Earth is een initiatief van Lil Dicky, die al zijn bekende vrienden om hulp heeft gevraagd. We hoeven niet meer te wachten, want het lied én de videoclip zijn nu verschenen.

Magisch boek
In de video zie je hoe Lil Dicky kinderen op straat tegenkomt, die een vuilnisbak omschoppen. Één van de kinderen vindt een boek tussen het vuilnis. Wanneer hij het boek open doet, verschijnt er een animatiewereld vol pratende en zingende mensen, dieren en planten.

Dieren en planten
Je raadt het al: alle celebrities komen voorbij in een getekend personage. Justin Bieber is een bil aap, Ariana Grande een zebra, Hailee Steinfeld een paddestoel, Snoop Dogg een wietplant en Adam Levine een gier.

Artiesten
Sommige celebs zijn niet getekend als plant of dier, maar als personen. Leonardo DiCaprio is zichzelf en Kevin Hart spreekt de stem in van Kanye West. Andere celebs die een stem inspreken zijn Halsey, Zac Brown, Brendon Urie, Wiz Khalifa, Shawn Mendes, Charlie Puth, SIA, Miley Cyrus, Lil Jon, Rita Ora, Miguel, Katy Perry, Lil Yachty, Ed Sheeran, Meghan Trainor, John Legend, Backstreet Boys en Psy.

Oproep
De boodschap van de video is duidelijk: red de aarde. De celebs willen ons ervan bewust maken dat we de wereld vernielen met vervuiling en geweld. Ze benadrukken dat dit het moment is om actie te ondernemen, voor het te laat is.

Earth
Benieuwd naar de video van het "favoriete lied" van Leonardo DiCaprio? Bekijk de clip hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs