Justin Bieber treedt voor het eerst in twee jaar weer op

Zondagavond op Coachella

justin-bieber-ariana-grande-coachella-optreden
Kevin MazurGetty Images

Het is geen geheim dat Justin Bieber door een moeilijke periode gaat. De zanger heeft al twee jaar niet opgetreden, omdat dat hem niet langer gelukkig maakte. Toch lijkt het steeds beter te gaan met de 25-jarige. Hij trad afgelopen zondagavond voor het eerst weer op, tijdens het concert van Ariana Grande op Coachella.

We love you
Headliner Ariana verraste haar fans door haar muzikale collega het podium op te roepen. "Coachella, ik was niet van plan om vanavond gastartiesten op het podium te halen, maar mijn vriend Justin Bieber is helemaal hierheen gekomen om wat tijd met jullie door te brengen", vertelde Ariana Grande aan het publiek. "Het leek ons leuk om iets voor jullie te doen. Dit is totaal ongepland. Heel erg bedankt dat je hier bent, Justin. We houden zoveel van je."


Surprise!
Justin zong zijn hit Sorry. Ook hij benadrukt dat zijn verrassingsoptreden spontaan was: "Ik had geen idee dat ik hier vanavond op het podium zou staan, werkelijk geen idee." De zanger onthult meteen een fijn nieuwtje voor fans: Er komt "heel snel" nieuwe muziek aan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs