Beyoncé is bezig met nog twee Netflix-projecten

Met een heel hoog prijskaartje

Beyonce-Netflix-docu
Kevin MazurGetty Images

Stilzitten? Dat woord staat niet in Beyoncé Knowles' Van Dale. Na haar nieuwe album Homecoming: The Live Album en de gelijknamige Netflix-documentaire komt de 37-jarige zangeres met nóg twee Netflix-projecten. Dit vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift Variety.

Vervolg
Of de twee andere projecten ook documentaires zijn, is nog niet bekend. Variety schrijft dat Beyoncé $20 miljoen per project op haar rekening krijgt bijgeschreven - omgerekend ongeveer €17 miljoen. In totaal mag de zangeres dus een factuur van €53 miljoen (inclusief de docu Homecoming) naar Netflix sturen. Waarschijnlijk worden de nieuwe projecten, zoals we van Bey gewend zijn, op een mysterieuze wijze en zonder een grote aankondiging gelanceerd.

Listen

De documentaire Homecoming gaat over Beyoncés Coachella-optreden in 2018. Dat was een memorabel moment aangezien B de eerste vrouwelijke zwarte headliner was op het wereldberoemde muziekfestival in Californië. De documentaire gáat niet alleen over de 37-jarige moeder van drie kinderen, maar werd ook geproduceerd, geschreven en geregisseerd door Bey.

Niet alleen zien we het twee uur durende optreden met honderd dansers en een reünie van Destiny’s Child, ook zien we de voor- en nasleep van zo'n legendarisch optreden. Miss Knowles-Carter is verrassend openhartig over moeilijke momenten in haar privéleven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs