NikkieTutorials neemt hilarische video op met Snoop Dogg

Beauty YouTuber ft. raplegende

Nikkie-tutorials-Snoop-dogg
Marc de Groot

Nikkie de Jager, oftewel NikkieTutorials, heeft al video's opgenomen met Kim Kardashian, Sir John, Drew Barrymore, Jessie J en Bebe Rexha en voegt daar nu Snoop Dogg aan toe. Geen Power of Make-up of Bratz challenge deze keer, maar een hilarische voice-over video.

Trend
De 'My boyfriend does my voice-over'-trend was al langer te zien op YouTube. Nikkie, die binnenkort de Alpe d’Huzes voor haar broertje beklimt, tilt het nu naar een hoger niveau en laat rap-legende Snoop Dogg haar make-up tutorial uitleggen. Van highlighter tot eyeliner: de rapper bespreekt alles en heeft duidelijk een mening. "Het ziet er nu uit als een kunstwerk. Nikkie, je ziet er nu uit als een kunstwerk, girl. Ga je gang, ik hou hiervan. Dit is als een schilderij van Picasso," zegt Snoop Dogg, terwijl Nikkie haar arcadeboog van een bruine kleur voorziet.

4/20
De video werd geüpload op 20 april, wat geen toeval is. In Amerika wordt deze dag gezien als dé marijuana dag. Een video met Snoop Dogg, die altijd open is over zijn drugsgebruik, is dan ook erg toepasselijk. Op social media zijn fans erg enthousiast over de video en reageren ze verrast op Snoop Doggs make-up kennis.

Benieuwd naar de video? Bekijk de make-up-tutorial hieronder:

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs