Er is een musical over Destiny's Child in de maak

Geproduceerd door vader Knowles

Destinys-Child-musical
Frank MicelottaGetty Images

Beyoncé, can you handle this? Ja je lees het goed, er komt binnenkort een heuse Destiny's Child musical. De vader van Bey, Mathew Knowles, is op dit moment druk bezig met de productie van Survivor: The Destiny's Child Musical.

Manager
Mathew is jarenlang de manager van Beyoncé, Kelly Rowland en Michelle Williams geweest. De musical wordt dan ook vanuit zijn perspectief verteld. "Ik voel dat het tijd is om de wereld een kans te geven om de overwinningen en tegenslagen te laten horen, te laten zien en voelen die ik heb gekend als man, vader en manager die alles op het spel heeft gezet om mijn dromen en die van anderen in vervulling te laten gaan" vertelt Mathew in een statement op zijn eigen website.

Première
De musical gaat in 2020 in Beyoncés hometown Houston in première. Mocht het een succes zijn, willen Mathew en regisseur Je'Caryous Johnson naar Broadway in New York en West End in Londen gaan en later ook de rest van de wereld over reizen. Door wie het drietal wordt gespeeld, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs