Justin Bieber levert openlijk kritiek op journalist: 'Mensen als jij maken kinderen suïcidaal'

Het onderwerp: Justins Coachella optreden

justin-bieber-kritiek-journalist-coachella-optreden
Jason MerrittGetty Images

Het begon allemaal bij het verrassingsoptreden van Justin Bieber tijdens Coachella. Ariana Grande was zondagavond op het festival te zien als headliner. Ze kondigde haar collega-zanger aan om zijn eerste optreden in twee jaar (!) tijd te geven.

Fans waren laaiend enthousiast over zijn verschijning. Anderen waren iets minder te spreken over zijn optreden van Sorry, omdat ze vermoedden dat hij playbackte.

Pesterij

Journalist en presentatrice Morgan Stewart liet in Nightly Pop (een nieuwsshow van E! News) duidelijk merken dat ze Justins optreden niet vind kunnen:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Reactie
Justin Bieber heeft het fragment gezien en beschuldigt de journalist van pesterij. Hij reageert in een reeks tweets.

Hij richt zich direct tot Morgan Stewart: "Ik zag zojuist een video waarin jij me helemaal naar beneden haalde terwijl je beweerde dat ik playbackte. Ze draaiden het lied en ik zong eroverheen. Hoe dan ook, waarom ben jij zo bezig met anderen naar beneden te halen? Mensen zoals jij zijn de pestkoppen op school die andere kinderen suïcidaal maken."

Positiviteit
Justin gaat verder. "Beeld je eens in hoeveel positiviteit je in de wereld kon brengen als je ook maar de helft van de tijd dat je anderen uitlacht besteedt aan het aanmoedigen van mensen. Wat pijn doet in deze situatie is dat je een platform hebt om een verschil te maken."

Belangrijk statement
De zanger besluit zijn Twitter-reeks met een vraag die we onszelf allemaal wel eens mogen stellen: "Wanneer worden we het soort mensen dat plezier vindt in elkaar waarderen, in plaats van elkaar verwoesten.."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs