Roxeanne Hazes deelt bikinifoto en iedereen reageert (eindelijk!) positief

Zoals het hoort!


Het zou eigenlijk niet eens nieuws moeten zijn: een BN'er die een bikinifoto online zet en alleen maar positieve reacties daarop krijgt. Toch is het wél nieuws. Het is tegenwoordig immers 'normaler' voor vrouwen om haatreacties te krijgen op foto's.

Roxeanne Hazes is één van die bekende mensen die regelmatig een hoop haat over zich heen krijgt. En zij is niet de enige. Het is tijd om te stoppen met het bekritiseren van schaars geklede vrouwen. Fijn om te weten dat het ook anders kan: Roxeanne Hazes' laatste bikinifoto ontvangt alleen maar positiviteit. Eindelijk.

Let the sun shine
De 26-jarige zangeres deelt een foto van haarzelf en haar zoontje Fender. De twee genieten duidelijk van de eerste zonnestralen van dit seizoen: Roxeanne draagt een bikinitopje bij haar joggingsbroek en zonnebril.

Spread the love
De reacties op de foto stromen binnen. En ze zijn stuk voor stuk positief. Kijk maar:

"Wauw! Ik had op jouw leeftijd hetzelfde lef willen hebben. Je bent een mooi voorbeeld voor jonge vrouwen!"

"Respect dat je gewoon laat zien wie je bent! Had ik maar 1/10 van jouw schijt aan de wereld. En wat is Fender een knappie hé!"

"Ik volg je nu al een tijdje en ik vond je al geweldig. Maar wat ben je ook een lekker wijf! En grote high five voor jou."

Dat Instagrammers dit keer geen negativiteit verspreiden, blijft niet alleen door ons onopgemerkt:

"Wat fijn om een keer positieve reacties te zien onder ‘zulke’ foto’s. Vaak word er zo gehaat terwijl wij elkaar juist horen te supporten. In ieder geval, you look stunninggggg! Mooi mens."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs