Waarom Selena Gomez niet wil dat je haar mooi noemt

Ze is te horen in een openhartige nieuwe podcast

selena-gomez-podcast-coach
Angela WeissGetty Images

We hebben al een tijdje niets meer van Selena Gomez gehoord. De zangeres is behoorlijk stil op social media en blijft zo veel mogelijk uit de spotlights. Langzaam maar zeker stapt ze weer terug in celebrity-land. Kijk maar naar haar verrassingsoptreden tijdens Coachella en de nieuwe openhartige podcast van Selena.

Dream It Real
Selena Gomez verscheen in de eerste Dream It Real podcast van Coach. De presentatrice vraagt haar dertig minuten lang de hemd van het lijf over het onderwerp 'authenticiteit'. De 26-jarige vertelt openhartig over wat het voor haar betekent om authentiek te zijn.

Don't call me pretty
Selena laat weten dat ze er moeite mee heeft als mensen te veel focussen op haar looks. “Ik waardeer het niet als mensen me beoordelen op mijn uiterlijk. Ik voel me echt wel gevleid als mannen zeggen dat ze me mooi vinden, maar het is gewoon - ik zou het geweldig vinden als iemand van me houdt om wie ik ben.”

Less is more
De zangeres vertelt ook dat ze zich veel beter voelt als ze minder tijd doorbrengt op Instagram. “Het is niet zo gezond om er constant op te zitten, want ik merkte bij mezelf dat ik depressief van het kijken naar allerlei mensen die er prachtig en geweldig uitzagen. Daar werd ik best wel down van. Dus ik denk dat social mediapauzes nemen heel belangrijk is.”

Die les nemen we mee, Selena. Benieuwd naar de hele podcast? Je luistert 'm via Spotify.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs