Josie verlaat Riverdale voorgoed voor spin-off Katy Keene

Één van de originele castleden

riverdale josie spin off katy keene
Riverdale

Riverdale fans kennen Josie ('and the Pussycats') al drie seizoenen lang. We moeten haar (en haar prachtstem) voortaan missen uit de serie, want haar personage verlaat het stadje Riverdale definitief. Maar niet getreurd: volgens Deadline zien we Josie terug in de nieuwe spin-off Katy Keene.

Vandaag verscheen er een nieuwe aflevering van Riverdale op Netflix. Niet alleen de overleden Luke Perry verschijnt voor het laatst in deze aflevering, ook actrice Ashleigh Murray zien we niet meer terug in de serie.

Let op: spoilers!

In de nieuwe aflevering brengt Josies vader - die ook muzikant is - zijn dochter een bezoekje. Josie vertelt hem dat ze het liefst met hem mee wil op tour. Wanneer de muzikant zijn dochters versie van Back to Black ziet zingen, besluit hij dat Josie mee mag.

Concrete jungle..
De twee vertrekken per direct. Dat betekent dat Josie afscheid moet nemen van Archie, met wie ze (een soort van?) samen is. Wanneer ze het met hem uitmaakt, vertelt ze: “Jouw leven is hier in Riverdale en mijn leven is ergens anders, wie weet waar? Misschien wel in New York.”

Katy Keene

Misschien? Zeker weten. De Riverdale spin-off Katy Keene speelt zich af in New York City. Grote kans dat Josie en haar vader na het touren in The Big Apple gaan wonen, dus. Ashleigh Murray is niet de enige bekende in de nieuwe spin-off. De hoofdrol van Katy Keene is voor Pretty Little Liars-actrice Lucy Hale.

Het verhaal
De nieuwe serie gaat over de vier twintigers (waaronder Katy Keene) die willen doorbreken in New York. De vrienden proberen carrière te maken op Broadway, in de muziekwereld (Josie?) en op de catwalk. De serie wordt een musical en een drama komedie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs