Famke Louise bevestigt dat zij en Ronnie Flex uit elkaar zijn

De Instagram Story is inmiddels alweer verwijderd

Het leek een tijdje heel goed te gaan tussen Ronnie Flex en Famke Louise. Maar ruim een week geleden kwamen we erachter dat de twee uit elkaar zijn. Ronnie plaatste een ietwat cryptisch bericht op Instagram (dat hij later verwijderde) waarin hij vertelt single te zijn. Famke Louise doet nu precies hetzelfde (ja - ook het verwijder-gedeelte).

Kort maar krachtig
Famke deelde gisteren een Instagram Story met haar fans. Haar uitleg is kort, maar de boodschap is duidelijk: "Helaas moet ik mededelen dat ik inderdaad single ben. Geen commentaar verder." Even later verwijderde ze de tekst weer van haar Instagram.

famke-louise-instagram-story-breuk-ronnie-flex
Instagram

Einde relatie
Daar heb je het dus, een bevestiging van allebei de rappers: het is echt over en uit. Over de reden van de breuk laten Ronnie en Famke niets los.

Verdrietigste
verjaardag ooit
Ronnie Flex plaatste op zijn verjaardag (16 april) een vergelijkbare post op Instagram. "Durfde dit net niet te posten, dus ik had het weer verwijderd, maarja ik moet wel," schrijft hij. "Als ik niks zeg ga ik nog gekker worden, omdat niemand dan rekening kan houden en dat bespaart me wat ongemakkelijke gesprekken en shit.. in ieder geval ik ben single, ik ben alleen.”

De rapper gaat verder: "Dat maakt het wel echt de kutste bday ooit, maarja is het wat is. En voor al die mensen die deze relatie probeerde te stoppen in het verleden... FUCK U, dit komt niet door jullie." Even later verwijderde Ronnie de post.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs