Taylor Swift releaset nieuwe single 'Me!'

Samen met Brendon Urie, de zanger van Panic! at the Disco

Taylor Swift reputation Stadium Tour
Nicholas Hunt/TAS18Getty Images

Op 13 april verscheen er al een countdown op Taylor Swifts social media en website, die aftelde naar 26 april. Dat is vandaag. De 29-jarige Amerikaanse zangeres releaset haar nieuwe single Me!, samen met Brendon Urie, de zanger van Panic! at the Disco. De eerste single van haar zevende album. Inclusief videoclip (waar zo te zien een hoop werk én dollars in zijn gestopt).

Daar is-ie
"Nou guys, het is bijna 26 april en dat betekent dat mijn nieuwe single uitkomt. De buitengewoon getalenteerde Brendon Urie van Panic At The Disco zal hierop ook te horen zijn en ik kan niet wachten om de video samen met iedereen te bekijken en een aantal vragen te beantwoorden”, schreef Taylor gisteren al op Instagram.

Me-time
Zie hieronder de videoclip die bij Taylors nieuwe single hoort. Een nummer zoals we Taylor kennen; vrolijk, 'poppie', met een ietwat cynische ondertoon. Het begin van de clip is er eentje waardoor je blijft kijken; Taylor en Brendon die Frans tegen elkaar (proberen te) praten. De melodie blijft zoals gewoonlijk hangen. Deze keer is de boodschap: "Ik ben misschien een beetje gek, maar je gaat nooit meer iemand vinden zoals ik."

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs