Blake Lively bekent: 'Ik loog over mijn outfits'

Laat het Serena van der Woodsen niet horen

Blake-lively-forever21
Matt Winkelmeyer/MG18Getty Images

Niet alle celebrities dragen jurken van Chanel, haute couture van Dior en exclusieve outfits van Gucci op de rode loper. Actrice Blake Lively vertelt dat ze vroeger loog over haar outfits en haar jurken bij een goedkopere winkel kocht.

Forever 21
Al zou je Gossip Girl's Serena van der Woodsen niet zo snel in een jurkje van Forever 21 spotten, Blake Lively gaat er gewoon de rode loper mee op. In het begin van haar carrière droeg ze vaak kleding van de keten naar evenementen.

De reden
In een interview met het Amerikaanse tijdschrift Instyle vertelt de 31-jarige actrice dat veel mensen het schandalig vonden dat ze zulke 'goedkope' outfits droeg. Blake trok zich hier niets van aan. Zodra iemand haar vroeg wat ze aan had, antwoordde ze dat het vintage was, om gedoe te voorkomen.

Stylist
Waar veel filmsterren worden geholpen door een stylist, doet Blake haar styling zelf. "Op een rode loper wil je jezelf goed vertegenwoordigen, daarom koos ik ervoor om mezelf te kleden. Ik had de unieke kans om in Gossip Girl te spelen, waarbij mode een belangrijke rol speelt. Daardoor begon ik relaties met designers te ontwikkelen en kreeg ik al snel hun e-mailadressen. Het ging heel natuurlijk," vertelt ze in hetzelfde interview.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs