Khloé Kardashian vertelt open over vreemdgaan Tristan Thompson

In de nieuwste aflevering KUWTK

khloe-kardashian-keeping-up-with-the-kardashians
E! EntertainmentGetty Images

Afgelopen februari stond de wereld van de Kardashian-Jenners op z'n kop vanwege Tristan Thompson. Khloé Kardashian kwam erachter dat haar vriend vreemd was gegaan met Kylie Jenners (voormalige?) beste vriendin Jordyn Woods. Dat bleek voor Khloé de druppel in een al overvolle emmer. De Kardashian verbrak de relatie.

We weten dat het schandaal plaatsvond tijdens de opnames van Keeping Up With The Kardashians. Gisteravond verscheen er in de Verenigde Staten een nieuwe aflevering van de realityshow, waarin Khloé nog vóór het Jordyn-Tristan incident haar twijfels over Tristan uitspreekt.

Vertrouwen
Khloé vertelt hoe moeilijk ze het vindt Tristan weer te vertrouwen nadat hij (de eerste keer) vreemdging. "Sinds het gebeurd is, weet niemand dat ik een innerlijke strijd met mezelf voer over wat ik het beste kan doen voor mijn relatie en voor mezelf," begint de realityster.

Juiste beslissing
Ze gaat verder: "Het is moeilijk om het vertrouwen terug te winnen. Ik vraag me af of het ooit nog hetzelfde wordt. Of je ooit nog écht terug kunt naar hoe het was vóór het hele vreemdgaan schandaal. Ik probeer echt te evalueren wat ik belangrijk vindt en de juiste beslissing te maken."

Vreemdganger
Aan haar zussen geeft Khloé een samenvatting van haar gevoelens: "Tristan is een vreemdganger en ik weet echt niet wat ik moet doen. Ik zit in een constant gevecht met mezelf."

Benieuwd naar de aflevering van Keeping Up With The Kardashians? Je streamt het seizoen hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs