KJ Apa vertelt over nieuwe afleveringen Riverdale zonder Luke Perry

Goodbye, Fred Andrews

kj-luke-perry
Riverdale

Vorige week was de overleden Luke Perry voor de laatste keer in de serie Riverdale te zien. In een nieuw interview geeft collega KJ Apa meer details over hoe de nieuwe afleveringen verdergaan zonder het personage Fred Andrews.

Interview
Aan Entertainment Tonight vertelt KJ Apa (die Archie Andrews speelt) dat ze een nieuwe verhaallijn aan het verzinnen zijn: "We zullen het zeker op een gegeven moment moeten aanpakken. Mogelijk betekent dat dat Molly een actievere ouder wordt voor Archie. Maar alles hangt eigenlijk af van de beschikbaarheid van de acteurs. Dus weet je, we zullen doen wat we kunnen. "

Tonight Show
Afgelopen vrijdag was de 21-jarige acteur ook te gast bij Jimmy Fallon in The Tonight Show. Hierin vertelde hij dat Luke niet alleen in de serie een vader voor hem was, maar ook op de set: "Hij belde mijn ouders elke week om hen op de hoogte houden van hoe het met mij gaat. Als ik verkouden was bracht hij zelfs een sportdrankje naar mijn appartement."

Bekijk het hele interview hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs