Het lijkt erop dat de naam van Meghan Markle en prins Harry's baby is uitgelekt

Inclusief het geslacht dus

Meghan-harry-babynaam
Max Mumby/IndigoGetty Images

Is Meghan Markle nu wel of niet al bevallen? De geruchtenmolen rondom Prins Harry en Meghan draait overuren. Fans hebben inmiddels hun FBI-badge opgespeld en analyseren alles wat er rondom de koninklijke woning, de Instagrampagina en de website gebeurt. Met die laatste is nu iets opmerkelijks aan de hand.

Babynaam
Het geslacht houdt het koppel geheim, maar dat is inclusief de babynaam nu misschien uitgelekt. Door een glitch op de royal website denken fans dat de kleine een jongen is en Arthur, James of Alexander heet.

Site
Dit allemaal door een trucje: op Royal.uk hebben alle Britse leden van het koningshuis hun eigen pagina. Zo vind je informatie over Harry op www.royal.uk/prince-harry en over Charlotte op /princess-charlotte. Als je een van de drie naamopties invult, bijvoorbeeld www.royal.uk/prince-arthur, word je automatisch doorgestuurd naar de hoofdpagina. Terwijl als je een willekeurige naam intypt, je op een 'page not found'-pagina komt. Dit betekent dat de pagina's van Arthur, James en Alexander zijn aangemaakt.

Bookmakers
Richard Palmer, royalty-watcher bij de Britse krant Daily Express, was in oktober al bezig met de naam. Hij is ervan overtuigd dat de baby Alice, Arthur, Philip of Victoria gaat heten. Uit beide bronnen komt dus dezelfde jongensnaam rollen. Kunnen we binnenkort dan echt een baby Arthur verwachten? De tijd zal het leren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs