Rose Bertram samen met dochtertje te zien in allerliefste campagne

Dat poseren samen voor Instagram heeft zo z'n vruchten afgeworpen

Rose Bertram
Marc de Groot

Ruim een jaar geleden beviel het Vlaamse model Rose Bertram (24) van haar eerste kindje, dat ze kreeg samen met voetballer Gregory van der Wiel (31). Inmiddels is de kleine spruit regelmatig te bewonderen op de Instagrampagina van het model. Dat poseren samen heeft zo z'n vruchten afgeworpen, want moeder en dochter hebben nu al hun eerste campagne samen te pakken.

Moeder-dochter-campagne

Rose en haar dochter Naleya Rose (1) werden gestrikt voor de campagne van Good American, het kledingmerk van Khloe Kardashian. Het model en de realityster lijken door de samenwerking closer te zijn geworden; Rose en haar dochter waren eerder deze maand uitgenodigd voor de eerste verjaardag van True, het dochtertje van Khloe.

Voor de campagne – waar Rose en het merk vooralsnog maar drie foto's van hebben gedeeld (we want more!) – nemen moeder en dochter, gehuld in denim en een romper (in die volgorde) verschillende poses aan, en doen ze zelfs het klassieke vliegtuigje – te lief. In april kondigde het model al aan meer foto's van de shoot te gaan delen, dus wij kunnen niet wachten.

Model en moeder

In februari 2018 werden Rose en Gregory ouders van hun eerste kindje. Naast model is Rose ook regelmatig te zien bij MTV als presentatrice en heeft ze haar eigen voedingsbedrijf, Chubby in Shape, dat gezonde voedingspakketten aan huis levert.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs