Shailene Woodley open over therapie: 'Het heeft mijn leven compleet veranderd'

De actrice was voorheen erg onzeker

shailene-woodley-open-interview-therapie
Gilbert CarrasquilloGetty Images

Iedereen zit wel eens in de knoop met zichzelf, dus ook celebrities. Hoe fijn is het dan als bekende mensen – die vaak een voorbeeld zijn voor anderen – open durven te zijn over hun onzekerheden, angsten en struggles? Zoals actrice Shailene Woodley, die open vertelt over het effect dat therapie op haar heeft.

Onzekerheden
De 27-jarige vertelt aan InStyle dat ze recent is begonnen met therapie. “Het heeft mijn leven drastisch veranderd,” aldus Shailene. De actrice was voorheen erg onzeker. “Een paar maanden geleden had ik nog geen vertrouwen in mijn eigenwaarde. Ik neem het mezelf niet meer kwalijk, maar ik heb nog steeds het gevoel dat ik mezelf niet kan vertrouwen om bepaalde dingen te zeggen en om te oordelen. Maar dat komt nog wel, binnenkort.”

Get sh*t done
Gelukkig zijn er ook eigenschappen waar de Big Little Lies-actrice wél zeker over is. “Ik heb er vertrouwen in dat ik dingen gedaan kan krijgen. Het onmogelijke mogelijk kan maken,” legt ze uit. “Sinds mijn achttiende vertellen mensen me dat het onmogelijk is om te leven waar ik wil leven; om volgens een bepaalde levensstijl te leven; om in een andere grote film te spelen; om politieke invloed te hebben.”

F*ck the impossible
Voor al die negatieve mensen heeft Shailene een boodschap: “F*ck dat. F*ck het onmogelijke. Mijn vader zei altijd ‘als we het wiel niet hadden uitgevonden, hoeveel van onze hersens zouden we dan gebruiken?’ Ik kan dat alleen maar herhalen.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs