Lil' Kleine releaset nieuw, emotionele nummer 'Dichterbij Je'

'Mijn hardste track ooit gemaakt tot nu toe'

nieuw-nummer-lil-kleine
Marc de Groot

Lil' Kleine brengt vandaag zijn gloednieuwe nummer 'Dichterbij Je' uit. Op social media teasete hij de single al een paar dagen, maar nu is-ie eindelijk ook te beluisteren. Een van zijn emotioneelste nummers, zegt hij. Deze gaat op repeat!

Instagram
"Moet ik deze vrijdag uitbrengen?" vroeg Lil' Kleine gisteren op Instagram aan zijn 1,5 miljoen volgers. Meer dan 8800 mensen waren enthousiast en reageerden onder de post. Gelukkig is Jorik Scholten, zoals Lil' Kleine echt heet, een man van zijn woord en staat de track inmiddels op Spotify. In zijn story noemt-ie het 'Mijn hardste track ooit gemaakt tot nu toe!'

Nummer
Geen Ronnie Flex, Boef of Frenna te bekennen, alleen Lil Kleine. En nog iets opmerkelijks: het nummer gaat deze keer niet over drank, geld of een nieuw horloge, maar over de liefde. Het kan dan ook niet anders dat we in de video de 24-jarige papa-to-be romantisch met zijn verloofde Jaimie Vaes zien.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Muziek
Lil' Kleine is lekker bezig, of om in zijn eigen woorden te zeggen: 'gaat zo dik, ouwe'. Dit is het tweede nummer dat de artiest in korte tijd heeft uitgebracht. Eerder kwam hij met Het Geluid inclusief bijpassende video. Binnenkort staat Jorik samen met Ronnie Flex, Frenna, Yung Felix en Xander de Buisonjé twee keer in de Ziggo Dome voor zijn concertreeks genaamd 'Het Concert'.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs