Chrissy Teigen vertelt meer over haar postnatale depressie

Always keeping it real

chrissy-teigen-open-over-postnatale-depressie
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Een maand geleden plaatste Chrissy Teigen een persoonlijk bericht op Twitter. Na de geboorte van haar dochter Luna in 2016 was ze erg ongelukkig. Het topmodel vertelt in de tweet dat ze last had van postnatale depressie. Nu deelt Chrissy meer over het onderwerp in het Amerikaanse tv-programma Today.

Dieptepunt
In de show vertelt Chrissy hoe het is om een postnatale depressie te hebben. "Ik was heel, heel verdrietig, nam mezelf veel kwalijk en bleef mezelf bekritiseren." Eerst had het model niet door dat het om een postnatale depressie ging. "Ik wist gewoon niet dat je je ook anders kon voelen. Ik dacht dat het natuurlijk was om op zo'n dieptepunt te zitten. Ik nam aan dat dat moeder zijn was en dat je daar niets aan kon doen," aldus Chrissy.

Veranderingen
Hoe ze erachter kwam dat het wel degelijk om een postnatale depressie ging? Door haar vrienden, zo vertelt ze: "Ik dacht dat ik me gewoon somber voelde, totdat mensen om me heen me vertelden dat ze duidelijke veranderingen in mijn persoonlijkheid zagen. Dat hielp me heel veel. Ik was inderdaad veranderd."

Nu zet ze zich in voor vrouwen die hetzelfde meemaken:

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs