Meghan Markle is bevallen van een jongen

Hoera!

Meghan-bevallen-baby
Chris JacksonGetty Images

De afgelopen weken werd er volop gespeculeerd over of Meghan Markle al bevallen is van de royal baby. Het is nu eindelijk zo ver: de baby is geboren. Dat maken Meghan en prins Harry bekend via hun Instagramaccount.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nadat fans wereldwijd gegokt hebben wat het geslacht van de baby is, geeft Buckingham Palace nu eindelijk het verlossende antwoord: het is een jongetje!

Volgens de Instagrampost is het eerste kind van de Hertog en Hertogin vanochtend vroeg geboren. "De Hertogin en de baby zijn allebei gezond en het gaat goed met ze," aldus de woordvoerder.

Baby naam
Over de naam van de kleine royal laat het Britse koningshuis nog niets los. Fans zijn ervan overtuigd dat de baby Arthur heet.

Pers
We hoeven Meghan vandaag niet in het openbaar te verwachten voor een persmoment. Het royal koppel maakt eerder bekend dat ze eerst zelf van hun baby willen genieten: "De Hertog en Hertogin kijken ernaar uit om het goede nieuws met iedereen te delen nadat ze de kans hebben gehad om de geboorte in privésferen te vieren, als een nieuwe familie."

Amsterdam
De prins heeft donderdag een tripje naar Den Haag in zijn agenda staan. Of dat bezoek doorgaat, is nog niet duidelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs