Prins Harry verschijnt dolgelukkig in video na geboorte zoon

'Ik ben gewoon helemaal in de wolken'

meghan-markle-prins-harry-statement-geboorte-baby
Samir HusseinGetty Images

Deze week is het groot feest in Groot-Brittannië. Meghan Markle en prins Harry verwelkomden afgelopen maandag hun eerste kindje. Meghan beviel 's ochtends vroeg en haar man verscheen later op de dag voor het eerst in het openbaar. Hij gaf een statement aan de pers en is duidelijk helemaal in de wolken.

Bijzondere ervaring
Prins Harry vertelt dat hij bij de geboorte aanwezig was. "Het was een nog bijzondere ervaring dan ik ooit had durven dromen. Hoe vrouwen kunnen wat ze kunnen is niet te bevatten," aldus de royal. "Ik ben zo ongelofelijk trots op mijn vrouw."

To die for
De Hertog van Sussex geeft ons ook al meer details over zijn zoontje. "Iedere ouder vindt zijn kind natuurlijk geweldig, maar dit kleine ding is gewoon helemaal fantastisch. Ik ben gewoon helemaal in de wolken."

Naam
Over de naam van de kleine royal kan prins Harry nog niets loslaten. "We zijn nog aan het nadenken over namen. De baby is iets later gekomen, dus we hebben meer tijd gehad om erover na te denken, maar dat is de volgende stap." Fans denken al te weten welke naam Harry en Meghans zoon krijgt.

Video
Benieuwd naar het stralende gezicht en het gehele statement van prins Harry? Bekijk hieronder het filmpje:

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs