Amy Schumer maakt geboorte zoon bekend met krachtige Instagrampost

En mogen we een applaus voor het gevatte bijschrift?

Amy Schumer bevallen van zoon
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Terwijl de hele wereld in de ban is van de komst van de royal baby, zit Amy Schumer (37) op haar eigen roze wolk. Zondagavond beviel ze van een zoon. Dat heeft de comédienne op Instagram bekendgemaakt zoals alleen zij dat kan: met een realistische foto én gevat bijschrift.

Realistische foto op Instagram

Op de foto zien we Amy, die – met haar ziekenhuisbandjes en bloeddrukmeter nog om en haar pasgeboren zoon in haar armen – een kus krijgt van haar man Chris Fischer. Geen make-up, filters of ander soort poespas, maar een zichtbaar uitgeputte vrouw, met het blos nog op haar wangen. En daarmee toont de Amerikaanse comédienne een realistisch beeld van een dolgelukkige vrouw die net moeder geworden is.

Gevat bijschrift

Maar Amy Schumer zou Amy Schumer niet zijn als ze het nieuws niet op gevatte wijze bekend zou maken. In plaats van een sentimenteel bijschrift, verwijst ze geheel gevat naar hét nieuws van gisteren; de geboorte van de zoon van prins Harry en Meghan Markle. "Om 22.55 uur gisteravond is onze royal baby geboren", schrijft ze bij de foto. Het stel heeft de naam van het jongetje nog niet bekendgemaakt.

Relatie Amy Schumer

Amy en haar man Chris maakten eind oktober bekend hun eerste kindje te verwachten. De twee trouwden afgelopen februari. Ze leerden elkaar kennen via de assistente van Amy, die ook de zus van Chris is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs