Temptation Island's Morgan en Sidney vechten het binnenkort uit in de ring

Ready to rumble?

Sidney-morgan-boksen
Temptation Island

De wereld van een Temptation Island-kandidaat gaat niet altijd over rozen. Milou heeft ruzie met Rodanya, die op haar beurt niet meer door een deur kan met Morgan. Ook Sidney is niet meer te spreken over Morgan. De ruzie tussen de laatste twee krijgt nu een staartje: Morgan en Sidney vechten het voor eens en voor altijd uit in Boxing Influencers 2.

Ruzie
Bokser Melvin Manhoef maakt dit nieuws bekend in het biechthok van Club Hub. De ruzie tussen de twee Temptation-kandidaten is al een tijdje aan de gang. Eerder daagde Morgan Sidney uit, maar beweerde hij dat Sidney hem negeerde. Later zei Sidney juist dat Morgan niets meer van zich liet horen. Afijn. Het gevecht komt er in ieder geval.

Boxing Stars
In de eerste editie van Boxing Stars stonden ex-verleider Alex Maas en ex-deelnemer Niels van der Zanden tegenover elkaar. Ook onder anderen influencer Ouassima, Temptation-verleider Zwanetta, YouTuber Ismail Ilgun en YouTuber Hanwe deden mee.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs