Will Smith geeft muzikaal voorproefje van Aladdin

De acteur is het rappen nog niet verleerd

Will Smith als de Geest in Aladdin
Aladdin

Over twee weken verschijnt Aladdin in de bioscoop. In aanloop naar de première plofte Will Smith, die de Geest speelt in de live-action film, neer op de bank bij Jimmy Fallon in The Tonight Show. En daar liet de acteur alvast een voorproefje zien én horen.

In de voetsporen van Robin Williams

De twee bespreken onder meer de rol van de Geest, die eerder in de Disney-animatiefilm (1992) werd vertolkt door Robin Williams. "Mijn eerste reactie toen ik werd gevraagd om de Geest te spelen, was: Hell no! Robin Williams rockte die rol. Ik dacht: wat zou ik anders hebben gedaan? En het antwoord was: eigenlijk niks. Ik wilde niet aan die geniale vertolking komen."

Will Smith als de Geest

Toch besloot de acteur, die ook een muzikaal verleden heeft, er even over na te denken. Hij veranderde van gedachten. "Wat voor mij de doorslag gaf, was de muziek. Ik was daar een beetje mee aan het spelen. Toen ik onder het nummer 'Friend Like Me' de beat van 'Impeach the President' plakte, een nummer van The Honeydrippers, voelde ik 'm." En dan, voordat de kijker het in de gaten heeft, zet de drummer de beat in en begint de acteur te rappen, gevolgd door een staande ovatie van Jimmy Fallon.

Voorproefje van Aladdin

De tv-host wil tot slot ook nog van de acteur weten wat de film zo bijzonder maakt. "Het is alles samen: het zingen, dansen, rappen, acteren, de special effects. Het is zo groots", aldus Will Smith.

Bekijk het muzikale optreden van de acteur in de video hieronder. Het rappen begint vanaf minuut 1.16, en vanaf 2.32 is er ook nog een clip van Will Smith als de Geest te zien.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs