Justin Bieber brengt nieuw nummer uit met Ed Sheeran

Het lijkt erop dat Bieber terug is

Justin Bieber
Barcroft MediaGetty Images

Fans speculeerden er al dagenlang op los, maar nu is het nieuws door Justin Bieber en Ed Sheeran zelf bevestigd: de twee zangers brengen vrijdag een nieuw nummer uit.

View this post on Instagram

Pre save now. #friday #idontcare @teddysphotos

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Justin Bieber en Ed Sheeran

De twee lieten eerder al via hun Instagramaccounts een voorproefje horen, maar vrijdag horen we pas het hele nummer. Fans – die de hints van voornamelijk Bieber al lovend ontvingen en een samenwerking met Ed Sheeran al zagen aankomen – laten in de reacties weten niet te kunnen wachten tot de artiesten het nummer I Don't Care uitbrengen.

View this post on Instagram

@teddysphotos

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Depressie

Het is voor Justin Bieber weer voor het eerst sinds lange tijd dat hij met nieuwe muziek komt. Eerder liet de artiest weten niet lekker in zijn vel te zitten. In maart was hij nog uiterst open over zijn depressie. Op Instagram schreef hij toen dat hij "met zichzelf worstelde". Vorige maand trad de zanger voor het eerst in twee maanden weer op, tijdens het concert van Ariana Grande op Coachella. Mede door zijn samenwerking met Ed Sheeran lijkt de zanger nu weer langzaam maar zeker terug te komen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs