Meghan Markle en prins Harry tonen hun zoontje voor het eerst

En beantwoorden vragen van de pers

meghan-harry-baby-tonen
WPA PoolGetty Images

Meghan Markle en prins Harry zijn afgelopen maandag de trotse ouders geworden van hun zoontje. Dat de hertogin van Sussex haar kleine niet meteen toont, wat eigenlijk traditie is voor het koningshuis, was al eerder bekend gemaakt. Maar nu is het toch zover en laat het echtpaar de royal baby voor het eerst zien.

Video
Meghan en Harry komen samen aanlopen met kleine Baby Sussex, zoals hij nog wordt genoemd. Ingepakt in een witte deken en met een witte muts slaapt de kleine rustig verder terwijl het echtpaar alles vertelt aan de Britse pers. Alles, behalve zijn naam, helaas.

meghan-markle-baby
WPA PoolGetty Images

Interview
Arthur
, James of toch Alexander? Het gissen naar de naam blijft dus nog even doorgaan. Wat we wél weten na het persmomentje, is dat Meghan straalt en erg gelukkig is:"Ik heb de beste twee jongens ter wereld, dus ik ben erg blij." Ook grapte Harry dat de kleine zelfs al gezichtshaar heeft.

Benieuwd naar het hele interview?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs