Brad Pitt reageert op de Jennifer Aniston dating-geruchten

Zijn ze weer samen?

Jennifer-brad
Kevin WinterGetty Images

Het is alweer veertien jaar geleden dat Brad Pitt en Jennifer Aniston een punt achter hun huwelijk zetten. Inmiddels zijn de twee na een aantal nieuwe relaties allebei vrijgezel en gaan er geruchten dat ze weer samen zijn. Brad reageert kort en bondig op de roddels.

Scheiding
Na de break stapten ze beiden opnieuw het huwelijksbootje in. Brad was vijf jaar getrouwd met Angelina Jolie, maar die zijn inmiddels één maand officieel gescheiden. Jennifer trouwde op haar beurt met Justin Theroux, een huwelijk dat in 2017 eindigde. De twee oude bekenden zijn op dit moment dus single én de acteur was aanwezig op Jennifers vijftigste verjaardagsfeest in februari. Genoeg informatie voor fans om erop los te speculeren.

Interview
Volgens Entertainment Tonight sprak een fotograaf Brad afgelopen week in Los Angeles aan:"Brad, ik moet het vragen. Iedereen wil het weten. Zijn jij en Jen weer een koppel?" Waarop de 55-jarige vader van zes kinderen antwoordde: "Oh, mijn god." Hmm, hieruit kunnen we toch wel opmaken dat het écht alleen om geruchten gaat en dat het Hollywoodkoppel niet samen is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs