Lil' Kleine komt binnenkort met een gloednieuw album

En met 'de allergrootste gouden plaat ooit'

lil-kleine-het-album
Marc de Groot

Na zijn single Het Geluid en zijn optreden Het Concert komt Lil' Kleine deze zomer met een nieuw album. Of beter gezegd: Het Album (want zo heet-ie). De nieuwe plaat wordt op 20 september uitgebracht en om dit te vieren maakt Jorik Scholten (zoals de artiest echt heet) de allergrootste gouden plaat ooit.

Gouden plaat
In een video op het kanaal van zijn platenlabel Top Notch zien we de 24-jarige Amsterdammer voor een reusachtige gouden plaat staan. "De allergrootste gouden plaat ooit. Hier komen straks twintigduizend namen op. Waaronder die van jou," vertelt Lil' Kleine. De enige voorwaarde is dat je Het Album via Bol.com moet pre-orderen. Bestel je 'm nu, dan ontvang je het album in september en verschijnt je naam dus op de gouden plaat van Lil' Kleine.

Hits
Dit is dan wel de grootste, maar niet de eerste gouden plaat die de papa-to-be op zijn naam heeft staan. Eerder bracht hij het album Wop! uit, dat uiteindelijk platina ging. Ook zijn hits Mist & Regen met Ronnie Flex, Vakantie en Halen & Trekken kregen de gouden titel.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs