Tyra Banks maakt krachtige comeback met nieuwe cover voor Sports Illustrated

Na vijftien jaar is ze terug

tyra-banks-bikini
Gilbert CarrasquilloGetty Images

Tyra Banks zette vijftien jaar geleden een punt achter haar modellencarrière. Maar nu maakt ze speciaal voor Sport Illustrated Swimsuit een comeback met een krachtige cover en statement.

BanX
In totaal zijn er drie covers vrijgegeven, waarop steeds een ander model poseert in zwemkleding. Tegelijkertijd releaset het 45-jarige model ook haar nieuwe naam 'BanX'. "Dit is voor iedereen tegen wie gezegd is dat ze niet goed genoeg zijn vanwege hun lichaam, hun leeftijd, hun alles. #BanX is hier om je te vertellen dat je verschrikkelijk fierce
bent, ongeacht wat iemand zegt! Drop mic now!" schrijft de oud America's Next Top Model-presentatrice op Instagram onder de nieuwe cover.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Modellen
Op de andere twee covers staan het 27-jarige Amerikaanse model Camille Kostek en de voetballer Alex Morgan die in 2012 een gouden medaille won op de Olympisch Spelen. "Hoewel elke individuele vrouw zo uniek is, komen ze samen om een ​​spectaculair verhaal te vertellen," vertelt het tijdschrift.

Back in the days
Dit is niet de eerste keer dat Tyra op de cover van de Amerikaanse zwemkleding-special poseert. In 1996 stond ze als eerste zwarte vrouw op de voorkant. Recent liet Sport Illustrated ook weten dat ze voor het eerst een model in haar boerkini en hijab in het tijdschrift hebben.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs