Luke Perry's dochter zet een tatoeage voor haar vader

Met een hele speciale betekenis

Luke-perry-dochter-tattoo
Mark DavisGetty Images

Twee maanden geleden overleed Luke Perry aan een beroerte. De acteur wordt volop herdacht; de series Riverdale en 90210 dragen afleveringen aan hem op en ook zijn dochter Sophie Perry eert hem met een bijzondere tatoeage.

Instagram
In haar Instagramstory vertelt de 18-jarige Sophie dat ze speciaal voor haar vader een tattoo van een paddenstoel op haar linker pols heeft gezet. Na zijn dood werd de 52-jarige acteur begraven in een milieuvriendelijk 'paddenstoel pak'. "De paddenstoel symboliseert mijn vader," vertelt ze in de video.

luke-perry-dochter-tattoo
lemonperryInstagram

Milieu
Het paddenstoelen pak is bedacht door Coeio, een milieuvriendelijke begrafenisonderneming uit Amerika. De stoffen die vrijkomen als je lichaam gaat ontbinden, zijn schadelijk voor het milieu. Dit pak gaat dat tegen. Ook zorgen de paddenstoelen ervoor dat er voedingsstoffen uit je lichaam naar de omliggende bomen en planten gaan.

Foto
Eerder deze week plaatste Sophie nog een foto van een aantal paddenstoelen die ze in het bos tegen kwam. "Ik nam deze foto, omdat ik dacht: damn deze paddenstoelen zijn mooi. Nu hebben ze een hele andere betekenis voor mij." Ook schrijft ze dat het Lukes laatste wens was om in het speciale pak begraven te worden: "Mijn vader ontdekte de pakken en hij was nog nooit zo opgewonden geweest. Hij is begraven in dit pak, een van zijn laatste wensen. De pakken zijn echt een mooi ding voor deze prachtige planeet, dat wilde ik met jullie delen."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs