Soundos deelt heftig verhaal over haar traumatische bevalling

"Ik dacht wel: dit is niet goed man."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cabaretier Soundos El Ahmadi werd in 2014 de trotse moeder van haar dochter Aliya. Helaas verliep de bevalling niet goed. In de podcast Podnataal vertelt ze het heftige verhaal.

Podcast
In Podnataal van Simone Wijnands krijg je een kijkje in het leven van zwangere vrouwen. Dit keer is Soundos te gast en vertelt ze alles omtrent haar bevalling. Voordat de 37-jarige Amsterdammer zwanger was van Aliya, kreeg ze eerst een miskraam. Het vruchtje bleef in de baarmoeder achter en moest eruit gehaald worden. Volgens doktoren had dit geen invloed op haar baarmoeder en volgende zwangerschappen.

Te vroeg
Helaas was dit bij Soundos wél het geval. Tijdens haar nieuwe zwangerschap braken haar vliezen na 33 weken al: "Ik dacht wel: dit is niet goed man. Dit is echt te vroeg, maar het komt goed," vertelt ze aan Simone. Terwijl de doktoren dachten dat het nog een paar weken zou duren, wist Soundos zeker dat ze die dag moeder werd. Ze kreeg weeënremmers en injecties. Maar tevergeefs, want de veel te kleine Aliya werd uiteindelijk toch geboren.

Doktoren
Ook vertelt de voormalige Expeditie Robinson-deelnemer dat ze niet serieus werd genomen in het ziekenhuis. Ze voelde dat de baby eraan kwam, maar werd niet geloofd en moest gaan slapen van de verpleegkundige. Deze ervaring heeft er voor gezorgd dat Soundos maar één dochter wil: "Dat is de reden dat ik het bij een kind heb gehouden en dat ik in de toekomst ook geen kinderen meer wil, omdat ik het gewoon niet vertrouw."

Gelukkig is alles goed gekomen met Aliya, die helemaal gezond en inmiddels vier jaar oud is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs