Ariana Grande is te zien in Keeping Up With The Kardashians

Keeping up with Grande

Ariana-grande-kardashian
GC ImagesGetty Images

Het zestiende seizoen van Keeping Up with the Kardashian wordt op dit moment uitgezonden. De realityserie staat geheel in het teken van de Kardashian- en Jennerfamilies, maar in de nieuwste aflevering is ook zangeres Ariana Grande van de partij.

Video
Het duurt misschien maar een paar seconden, toch is de verschijning van Kris Jenner in Ariana's Thank U, Next-video iconisch. De twee speelden een scene uit Mean Girls, waarbij Kris te zien was als Mrs. George. Ze filmt enthousiast het optreden van The Plastics tijdens de talentenjacht. In de nieuwe aflevering van KUWTK ontmoeten Kris en Ariana elkaar en oefenen ze voor de clip.

Fan
Niet alleen Kris heeft meegeholpen aan de video, ook Kylie Jenner droeg haar steentje bij. Ariana draagt in de video namelijk de producten van Kylie Cosmetics. "Toen ze mij een grote doos met make-up stuurde, moest ik letterlijk huilen," vertelt Ariana aan momager Kris.

Bekijk het fragment hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Afleveringen
Het zestiende seizoen staat vooral in het teken van de Kylie en dochter Stormi, het Tristan-Jordyn-Khloe schandaal en Kendall Jenners carrière. Nog niets gezien? No worries, op het online realityplatform Hayu kun je alles bingewatchen. Terwijl jij dat doet, zetten wij Thank U, Next nog een keer op repeat:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs