Willem-Alexander en Máxima terug op de plek waar ze elkaar ontmoetten

Dit is waar het allemaal begon, twintig jaar geleden

Willem-Alexander, Máxima en dochters
Patrick van KatwijkGetty Images

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn in het Spaanse Sevilla om de Aprilfeesten te vieren. Een bijzondere trip voor het koninklijke stel, want hier leerden de twee elkaar twintig jaar geleden kennen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Aprilfeesten in Sevilla

Met het hele gezin zijn koning Willem-Alexander en koningin Máxima afgereisd naar Sevilla, waar momenteel de Aprilfeesten – in de Spaanse volksmond bekend als Feria de Abril – plaatsvinden. Tijdens de Aprilfeesten wordt er in de Spaanse stad onophoudelijk gefeest en gedanst in traditionele klederdracht. Dus je begrijpt: ook de Nederlandse koninklijke familie moest daaraan geloven, zoals te zien op de bovenstaande foto's.

Ontmoeting Willem-Alexander en Máxima

Geheel in stijl woont het gezin de feesten bij. Ze arriveerden op het evenement in een traditionele koets. Hun bezoek aan Sevilla is echter extra speciaal voor Willem-Alexander en Máxima omdat de twee elkaar in deze stad twintig jaar geleden zouden hebben leren kennen op een beurs. Die beurs was in de Aeroclub, schrijft NOS, waar ze gisteren met hun dochters lunchten. Twee jaar later, in 2001, waren de twee verloofd, en een jaar later trouwden ze.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs