Martin Garrix' vriendin deelt meerdere foto's van het verliefde stel

Speciaal voor Martin Garrix' verjaardag: it's all in the name of love

Charelle-Martin-foto
Jasper Rens van Es

Het is een feestweek voor Charelle Schriek en Martin Garrix. Maandag werd Charelle 28 jaar. Om zijn vriendin te feliciteren plaatste Martin voor het eerst een foto met 'zijn' Charelle online. Een dag later werd Martin, of Martijn Garritsen - zoals hij eigenlijk heet, 23 jaar. Het model deelde op haar beurt een heel fotoalbum met haar 200 duizend Instagramvolgers.

Foto's
Op de negen foto's zien we Charelle en Martin samen. Niet alleen in Nederland vermaken ze zich prima. Samen vliegen ze de hele wereld over; van Ibiza tot Myanmar. "Happy birthday honey. Bedankt voor alle mooie momenten die we hebben gedeeld," schrijft ze onder de foto.

Stel
Ondanks dat de dj weinig foto's van hem en zijn vriendin online zet, is het op Charelles account wél af en toe raak. Dat de twee van privacy houden, werd vroeg in hun relatie al duidelijk: er werd geen 'wij-zijn-een-stel'-foto gedeeld, maar we moesten zelf op onderzoek uitgaan. En dat deden we dan ook. We kwamen erachter dat ze vaak op dezelfde plek foto's maakten. Toeval? Echt niet!

View this post on Instagram

Ibizaaa ✨

A post shared by Charelle (@charelleschriek) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs