Rihanna schrijft geschiedenis met haar nieuwe modemerk

De eerste vrouw aan de top van LVMH

The word is out: Rihanna komt met haar eigen modemerk Fenty. Daarmee is ze de allereerste vrouw ooit die een merk start bij luxeconcern LVMH.

Luxe
LVHM (Louis Vuitton Moët Hennessy) is het moederbedrijf van veel luxe merken, waaronder Givenchy, Dior en Celine. De geruchten gingen al langer dat Rihanna samenwerkt met het bedrijf voor een modehuis, maar nu bevestigt ze het nieuws officieel op haar eigen Instagram: "Grote dag voor de cultuur. Bedankt, Mr.Arnault dat je gelooft in dit kleine meisje van de linkerkant van een eiland. En dat je mij de kans geeft om te groeien met jou en LVMH. Dit is het bewijs dat alles kan. Glorie zij God." Rihanna's andere cosmetica business Fenty Beauty valt ook onder LVHM.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Leider
Bernard Arnault, de baas van LVMH, heeft veel vertrouwen in Rihanna: "Iedereen kent Rihanna als een prachtige zangeres, maar door onze samenwerking voor Fenty Beauty heb ik een echte ondernemer, een CEO en leider ontdekt." Wanneer het merk te koop is, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs