Te leuk: Kim Kardashian en North West dansen samen op Instagram

I got the horses in the back

BuzzFoto Celebrity Sightings In New York - September 29, 2018
Josiah KamauGetty Images

Keeping up with Norths dance moves! North West en Kim Kardashian West hebben de tijd van hun leven en genieten van het zwangerschapssverlof. Samen nemen ze een videoclip op voor Instagram en het resultaat is verslavend leuk. Mogen wij de volgende keer ook meedoen, please?

Dansen
In de video op Kims Instagram zien we moeder en haar 5-jarige dochter dansen op Old Town Road van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus in hun bizar mooie huis. Als eerst zien we Kim in haar pyjama met ukulele en stokpaard. Hierna volgt North met een cowboy-outfit en gaat ze helemaal los op het nummer #mood. Het brein achter de video? North. In haar caption schrijft Kim dat de clip is geregisseerd én gechoreografeerd door de 5-jarige.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Reacties
De video is inmiddels al 14 miljoen keer bekeken en heeft 66 duizend reacties, waaronder die van rapper Lil Nas X himself. Onder de clip schrijft hij: "No way, hierom hou ik van jullie." Later post hij de video ook op zijn eigen account en schrijft: "Het is Norths lied nu, guys."

Moeder
De naam van Kims zoon is nog niet officieel bekend gemaakt. Veel fans denken dat hij Bear heet, omdat de 38-jarige moeder recent veel beer-emoji's gebruikt. We shall see.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs