Kim Kardashian en Kanye West onthullen de naam van hun vierde kind

Misschien wel de opvallendste naam van de vier

Kim Kardashian en Kanye West
Kevin MazurGetty Images

Kim Kardashian en Kanye West hebben de naam van hun vierde kind bekendgemaakt via Instagram. Kim Kardashian deelt op het social media platform een schermafbeelding van een gesprek met Kanye, en onthult in het bijschrift de naam van het jongetje: Psalm West.

Naam vierde kind

Op de schermafbeelding zien we dat Kanye Kim op Moederdag een berichtje stuurt met een foto van het pasgeboren jochie – dat via een draagmoeder ter wereld kwam – en de tekst: "Fijne Moederdag met de komst van ons vierde kind." Ook voegt Kanye daaraan toe dat ze gezegend zijn met de geboorde van Psalm en dat ze nu "alles hebben wat ze nodig hebben".

Gezin Kim Kardashian en Kanye West

Vorige week liet de realityster al via Twitter weten dat hun vierde kind geboren was. "Hij is hier en hij is perfect", schreef ze toen op het social media platform. Kim en Kanye hebben al drie kinderen. Van North (5) en Saint (3) beviel Kim zelf, maar vanwege haar aandoening 'placenta accreta' – wat betekent dat haar placenta dieper in en vaster aan de baarmoeder zit dan gewoonlijk – kreeg het stel Chicago (1) vorig jaar op advies van doktoren via een draagmoeder. Ook Psalm is vanwege die aandoening via een draagmoeder geboren.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs