Scarlett Johansson is voor de derde keer verloofd

Met een andere bekende Amerikaan

scarlett-johansson-colin-jost-verloofd
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Fijn nieuws voor Scarlett Johansson: ze stapt binnenkort voor de derde keer in het huwelijksbootje. De actrice is verloofd met Colin Jost, één van de schrijvers van het Amerikaanse tv-programma Saturday Night Live.

Details
Volgens Page Six hebben de twee celebs het nieuws bevestigd, maar weten ze nog niet wanneer de bruiloft plaatsvindt. Verdere details laten dus nog even op zich wachten.

Relatie
Scarlett (33) en Colin (36) zijn samen sinds mei 2017. Destijds was de Avengers-actrice aan het scheiden met haar tweede man Romain Dauriac. Met hem heeft Scarlett een dochter, Rose Dorothy Dauriac (4). Daarvoor was ze getrouwd met collega-acteur Ryan Reynolds.

Celebrity verloving
Een ander celebrity-koppel dat elkaar het ja-woord gaat geven, zijn Hilary Duff en Matthew Koma. De twee verloofden zich eerder deze maand. De Lizzie McGuire-actrice en de leadzanger van Winnetka Bowling League delen foto's van hun verloving op Instagram.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs